Gratis hurtig levering uden ekstra omkostninger - 2 års garanti
Astrobaby-Lavalampe
640.00kr Gratis forsendelse
Opfundet af vores grundlægger Produceret i Storbritannien
Astrobaby-Lavalampe

Den er designet af opfinderen af lavalampen, Edward Craven Walker, og er blevet håndproduceret i Storbritannien i mere end 50 år.

Astrobaby-Lavalampe

Fremstillet i Storbritannien siden den blev designet et år efter Astro af Edward Craven Walker, opfinderen af lavalamper og grundlæggeren af Mathmos.

Dette tyndere og slankere alternativ til Astro'en har været i uafbrudt britisk produktion i sit lange liv. Den er fremstillet af højpolerede metaldele i sølv og leveres i 8 lavafarvekombinationer, alle i Mathmos' unikke, langtidsholdbare lavalampeopskrift. Reservedele, herunder specialfremstillede pærer, kan til stadighed købes hos Mathmos.

Mathmos Astrobaby Lavalampe - klar med sort Lava Mathmos Astrobaby Lavalampe - bla med rosa Lava Mathmos Astrobaby Lavalampe - gul med rod Lava Mathmos Astrobaby Lavalampe - Violet med Orange Lava Mathmos Astrobaby Lavalampe - bla med gron Lava Mathmos Astrobaby Lavalampe - Violet med rod Lava Mathmos Astrobaby Lavalampe - bla med bla Lava Mathmos Astrobaby Lavalampe - bla med gul Lava

Produceret i Storbritannien

Mathmos producerer Astro Baby-lampen i Storbritannien. Vores lamper er fremstillet i henhold til de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed.


Reservedele

Reservedele, heriblandt flasker og pærer, kan fås til Astro Baby-lamper, der er produceret fra 1960'erne helt op til i dag.


Gold Star Service

Mathmos er en Gold Star-belønnet onlineforhandler; besøg Feefoo for at se anmeldelser af vores produkter og service.


Unik lavaformular

Mathmos' unikke lavalampeformular har lysere, klarere væsker og holder længere end andre lavalamper.


Højeste kvalitet

Vi bruger kun aluminium af højeste kvalitet og polerer det til højglans. Langtidsholdbare halogenpærer, der er produceret specielt til brug i Mathmos-lavalamper, sender lys og varme ind i lavaen og væk fra basen.


Elegant emballage

Den veldesignede gaveindpakning sikrer, at din lampe når frem i perfekt tilstand og værdsættes fra det øjeblik den pakkes op.


Opfundet af vores grundlægger

Astro Baby er den anden lampe, der blev designet i 1964 af opfinderen af lavalamper og grundlæggeren af Mathmos, Edward Craven Walker.


Produceret i Poole siden 1964

Astrobaby er blevet fremstillet i Poole, Dorset, England i mere end 50 år og er blevet eksporteret til hele verden.


Astro Baby i 60'erne og 70'erne

Millioner af Astro Baby-lavalamper dukkede op i skiftende tiders moderne hjem. Ses her i Bowies studie.


Astro Baby i 90'erne

Den opdaterede Astro Baby fra 1990'erne ses her fotograferet af Rankin for magasinet Dazed and Confused.


Astro Baby nu...

Det er en popdesign-klassiker, der virker lige så frisk og sjov, som den gjorde for 50 år siden.

Vægt: 2kg
Produktstørrelse: højde 430mm
Strømforsyning: Lysnettet
Materialer: Underdel og topstykke af poleret aluminium – glasflaske – Mathmos-lavaopskrift
 

Lys:240V Max 28W GU10 spotpære
Denne pære bruges især som varmekilde.
Kun til Mathmos-lavalamper. Ikke til oplysning af rum i hjemmet.
 
Levetid:2000hrs
Temperatur: 2700K
Lumens 190lm
Kw/h 0.028
 

Mathmos astro lava lamp children advice

BEMÆRK:

Lavalamper er ikke legetøj. De bør placeres uden for børn under 14 års rækkevidde.

Brugsanvisning til Mathmos lavalampen

Placering

Sæt din lampe på en jævn overflade i et rum med en temperatur på mellem 20 °C og 24 °C.

Sæt lampen i sikker afstand fra:

  • børn under 14 år - for at undgå brud
  • sollys - for at forhindre afblegning
  • træk - for at forhindre langsom bevægelse
  • kolde områder - for at forhindre frysning
  • varme områder - for at forhindre overophedning
  • dyr - for at forhindre brud
  • sæt den ikke på tæpper, og bloker ikke ventilationen under lampen

 

Opsætning og opvarmning

Montér flasken på underdelen med skruekapslen på toppen. Hvis den ikke sidder lige, kan den drejes den lidt. Sæt den derefter i stikkontakten, og tænd den. NB. Det er normalt, at glasset har små luftbobler og støbemærker.

Sørg for at holde lampen væk fra direkte sollys for at forhindre farven i at afblege. Opvarmning tager mellem 1 og 3 timer afhængigt af modellens størrelse og den omgivende temperatur. Der kan dannes stalagmitformer under opvarmningen. Disse vil derefter smelte, og lavaen vil begynde at flyde. Bemærk, at opvarmningstiden bliver kortere efter adskillige ganges brug.

Betjening

Din Mathmos lavalampe vil virke bedst, når den har været brugt fire til fem gange. De første par gange kan der optræde små luftbobler i lavaen.

Lad ikke lampen være tændt mere end seks timer om dagen, og lad den ikke overophede. Derved kan lampens levetid forlænges. Overophedning kan forekomme, når der er enten en stor boble eller mange små bobler.

Lampen må aldrig flyttes eller rystes, når den er i brug eller stadig varm, da det kan forårsage uklarhed, som ikke kan repareres. Bemærk venligst, at det er normalt, at underdelen bliver meget varm.

Reservedele

Når din lavalampe nærmer sig slutningen af sin levetid, vil den begynde at blive uklar, farverne kan afblege, og den vil ikke flyde så godt, som den plejede. Dette vil ske efter ca. 2.000 timers brug. Du kan købe en ny flaske på www.mathmos.dk i de for øjeblikket tilgængelige farver. Bemærk, at vi ikke genopfylder flaskerne. Flasken må under ingen omstændigheder åbnes, og der må ikke tilsættes væske.

Hvis pæren springer, skal den udskiftes med en ny af samme type og styrke. Isæt kun en korrekt pære, som angivet på etiketten på underdelen. Pærer kan købes på www.mathmos.dk ligesom mange andre reservedele.

Sikkerhed

Denne lampe opfylder de relevante sikkerhedsstandarder og er forsynet med den lovpligtige garanti i det land, hvor den er købt. Væsken i lamperne er ikke farlig, og den kan kasseres på normal vis (se yderligere oplysninger på vores online Ofte Stillede Spørgsmål). Brug aldrig en lampe, hvis flasken har været tabt, da det vil skabe svaghed i glasset. Anskaf en erstatningsflaske, og kassér den gamle. Lad ikke lampen være uden opsyn i nærheden af små børn. Hvis væsken ved en fejltagelse sluges, skal der drikkes masser af vand. Hvis den kommer i kontakt med huden eller øjnene, skylles med koldt vand. Hvis der opstår nogen symptomer, skal der søges læge.

Hvis du har yderligere spørgsmål om din lavalampe, bedes du besøge http://www.mathmos.dk/ofte-stillede-sporgsmal-mathmos.html

: *
: *
: *
 
 
 
 
Vi har placeret cookies på din computer for at gøre dette website bedre. Få mere at vide 
    
Op