Gratis hurtig levering uden ekstra omkostninger - 2 års garanti

Nov. 2019: Det britiske, klassiske brand Mathmos introducerer den gigantiske iO lavalampe

 
Mathmos iO giant lava lamp
Mathmos iO giant lava lamp
Mathmos iO giant lava lamp
Mathmos iO giant lava lamp
 

flere billeder her

Opfinderne bag den ikoniske lavalampe introducerer iO-lampen i overstørrelse. Den er 77,8 cm høj

iO

495 € - Kan kun købes på www.mathmos.dk

Mathmos, der har skabt den ikoniske lavalampe, der er designet og har været produceret i Storbritannien siden 1963, lancerer i november en ny serie af de geniale lamper. Den klassiske lavalampe, der blev opfundet af den britiske iværksætter og ener, Edward Craven Walker, er blevet et kulturelt ikon, der gennem 5 årtier har fastholdt skaren af forbrugere og kulten, der har omgærdet den fra 1960'erne til i dag.

Nyeste skud på stammen, iO-lampen, er en udvidelse af Mathmos' sortiment, og den følger i hælene på det første lavalampedesign, Astro, der har været i uafbrudt britisk produktion siden 1963. De er alle håndfyldte med vores egen unikke, tryllebindende lavablanding i Poole, Dorset. De Første100, der sælges af det nye design, er forsynet med et indgraveret, unikt nummer, hvilket gør dem til eftertragtede samlerobjekter. Få mere at vide på www.matrhmos.dk.

Den nye gigant, iO-modellen, er hele 77,8 cm høj. Den nye lampe, som er designet af det britiske, klassiske brand Mathmos i samarbejde med de prisbelønnede lysdesignere J. Coles og J. French, er fremstillet af præcisionsstøbt metal og vil være Mathmos' største produkt til dato.

iO, der er inspireret af 1960'ernes fjernsyn, leveres i tre farvekombinationer. Den kan ses fra to vinkler og fastgøres, så den er perfekt både til offentlige rum og private omgivelser.

Nu, hvor dagene bliver kortere og mørkere, er det perfekte tidspunkt på året til at give ethvert hjem det hyggelys, det har brug for. iO er perfekt til afslapning og afkobling, da den unikke kombination af lys og bevægelse udsender beroligende vibrationer, hvor den end står, og den er således et perfekt supplement til ethvert hjem, kontor eller mødested.

Prisen på iO-modellen er 495 £, og den kan nu købes på www.mathmos.com og internationale websites.

Kontakt press@mathmos.com for at få yderligere information og fotos.

 
 
Vi har placeret cookies på din computer for at gøre dette website bedre. Få mere at vide 
    
Op