×

Modtag nyheder om konkurrencer, tilbud, nye produkter og begrænsede udgaver

* angiver, at det er nødvendigt

Sæt venligst kryds i feltet nedenfor for at bekræfte, at du er glad for at høre fra Mathmos via e-mail

Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på linket i bunden af vores e-mails. Du kan finde oplysninger om vores praksis for beskyttelse af personlige oplysninger på vores websted.

RGPD

Vi bruger Mailchimp som vores markedsføringsplatform. Ved at klikke nedenfor for at tilmelde dig accepterer du, at dine oplysninger overføres til Mailchimp til behandling. Få mere at vide om Mailchimp's privatlivspraksis her.

Nemme returneringer  - Gratis hurtig levering uden ekstra omkostninger - 2 års garanti

Ikoniske lavalamper fra Mathmos

Mathmos-lavalamper: Kulturelle ikoner

Hvor mange produkter har været i uafbrudt produktion i over 50 år? Vores lavalamper har været populære i mere end et halvt århundrede. Med deres forskellige betydninger for forskellige mennesker gennem tiden er de stadig relevante i dag.

Oprindelsen til vores navn: Mathmos

Mathmos har sit navn fra den franske science fiction-tegneserie med kultstatus fra 60'erne, Barbarella. Mathmos'en er boblen af lava under byen. Barbarella blev desuden indspillet som film i 1968 med Jane Fonda i hovedrollen og med kostumer af Paco Rabanne.

Mathmos i 1990'erne

Mathmos-lavalamper fik en stor genopblomstring i 1990'erne, hvor der blev produceret og solgt millioner af lamper i hele verden.

Mathmos af Rankin i 2000

Den berømte fotograf optog en serie Mathmos-billeder til december-nummeret af magasinet Dazed and Confused.

David Bowie, Ringo Starr, Paul Mcartney…

Ringo Star havde en Astro, som han havde købt i en butik i de tidlige 60'ere. Paul Mcartney havde lavalamper på scenen. David Bowie havde en astro baby i sit pladestudie.

Mathmos' 50-års fødselsdag

Vi fejrede vores 50-års fødselsdag i fin stil med en udstilling i Londons Festival Hall, hvor verdens største lavalampe var udstillet. Vi fremstiller desuden en lampe i begrænset oplag med billeder fra vores annoncer fra 1960'erne, og lancerede den i en designbutik i det centrale London. Se presseomtale her.

Samlerudgaver

Vi producerer jævnligt begrænsede udgaver af vores klassiske lavalampe. De stiger som regel i pris. Tilmeld dig vores mailingliste og sociale mediekanaler for at blive en af de første til at få besked.

Mathmos-lavalamper på film

Mathmos-lavalamper har været brugt utallige gange i film: I 1960'erne var det Dr. Who, The Prisoner. I 90'erne var det The Word og Graham Norton.

 
 
Vi har placeret cookies på din computer for at gøre dette website bedre. Få mere at vide 
    
Op