×

Modtag nyheder om konkurrencer, tilbud, nye produkter og begrænsede udgaver

* angiver, at det er nødvendigt

Sæt venligst kryds i feltet nedenfor for at bekræfte, at du er glad for at høre fra Mathmos via e-mail

Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på linket i bunden af vores e-mails. Du kan finde oplysninger om vores praksis for beskyttelse af personlige oplysninger på vores websted.

RGPD

Vi bruger Mailchimp som vores markedsføringsplatform. Ved at klikke nedenfor for at tilmelde dig accepterer du, at dine oplysninger overføres til Mailchimp til behandling. Få mere at vide om Mailchimp's privatlivspraksis her.

Nemme returneringer  - Gratis hurtig levering uden ekstra omkostninger - 2 års garanti

Designer-lavalamper fra Mathmos

Astro, en designklassiker

Astro er nr. 613 i Phaidon’s Design Classics. Den var i medtaget i "Design Icons Exhibition" i Harrods, kurateret af The Design Council. Desuden inkluderet i serien "Design Classics" i Financial Times.

Designpriser

Vi har vundet masser af designpriser i de sidste år for vores produkter og vores grafiske arbejde og website.

Designere

Vi arbejder hårdt for at sikre, at vores produkter, emballage, website, og hvor du end er i kontakt med vores virksomhed, er godt designet. Vi har selvfølgelig fremragende in house-designere og har også samarbejdet med eksterne designere som Ul Ultimo Grito, Azumi, Ros Lovegrove, Sam Hecht, Jonathan Coles …

Innovation

Gennem årene har Mathmos skabt mange innovative produkter. Fra den første bærbare LED-pære af Aaron Rincover til Airswitch-serien af lys, du kan styre ved at bevæge din hånd gennem luften, designet af Azumi.

Lokaliteter

Mathmos har altid haft sin base på fabrikkerne i Poole, Dorset. Vi dukker op i London af og til i vores Old Street-showroom hos Industrial Facility, vores butik i Covent Garden, der er designet af Carl Turner.

 
 
Vi har placeret cookies på din computer for at gøre dette website bedre. Få mere at vide 
    
Op