×

Modtag nyheder om konkurrencer, tilbud, nye produkter og begrænsede udgaver

* angiver, at det er nødvendigt

Sæt venligst kryds i feltet nedenfor for at bekræfte, at du er glad for at høre fra Mathmos via e-mail

Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på linket i bunden af vores e-mails. Du kan finde oplysninger om vores praksis for beskyttelse af personlige oplysninger på vores websted.

RGPD

Vi bruger Mailchimp som vores markedsføringsplatform. Ved at klikke nedenfor for at tilmelde dig accepterer du, at dine oplysninger overføres til Mailchimp til behandling. Få mere at vide om Mailchimp's privatlivspraksis her.

Nemme returneringer  - Gratis hurtig levering uden ekstra omkostninger - 2 års garanti

Kvalitetslavalamper fra Mathmos

Mere end 50 års erfaring

Der er absolut ingen, der ved mere om at producere lavalamper, end Mathmos. Vi kontrollerer ethvert aspekt af processen og sikrer, at vores produkter bliver fremstillet i overensstemmelse med de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed.

Reservedele

Vores lamper bliver ikke produceret til at smide væk. Udskiftningsflasker og reservepærer kan fås til hele Mathmos' serie af klassiske lavalamper fra 1960'erne til i dag.

Up-to-date sikkerhedsstandarder

Vi arbejder tæt sammen med prøveanstalter, så du kan være sikker på, at Mathmos-lavalamper lever op til de relevante up-to-date sikkerhedsstandarder.

Specialfremstillede halogenpærer

Langtidsholdbare halogenpærer og -kapsler af høj kvalitet, der er produceret specielt til brug i Mathmos-lavalamper, sender lys og varme ind i lavaen og væk fra basen.

Gold Star-kundeservice

Mathmos er en Gold Star Trusted Merchant online, så du kan være forsikret om, at vi tilbyder de højeste standarder med hensyn til produktkvalitet og kundeservice.

 
 
Vi har placeret cookies på din computer for at gøre dette website bedre. Få mere at vide 
    
Op