×

Modtag nyheder om konkurrencer, tilbud, nye produkter og begrænsede udgaver

* angiver, at det er nødvendigt

Sæt venligst kryds i feltet nedenfor for at bekræfte, at du er glad for at høre fra Mathmos via e-mail

Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på linket i bunden af vores e-mails. Du kan finde oplysninger om vores praksis for beskyttelse af personlige oplysninger på vores websted.

RGPD

Vi bruger Mailchimp som vores markedsføringsplatform. Ved at klikke nedenfor for at tilmelde dig accepterer du, at dine oplysninger overføres til Mailchimp til behandling. Få mere at vide om Mailchimp's privatlivspraksis her.

Nemme returneringer  - Gratis hurtig levering uden ekstra omkostninger - 2 års garanti

Lavalamper produceret i Storbritannien af Mathmos

I uafbrudt britisk produktion siden 1963

Vi fremstiller Mathmos-lavalamper i Storbritannien, som vi altid har gjort. Det koster mere, men vi mener, at det er det værd. Vi opfandt lampen i Storbritannien, og den er altid blevet fremstillet her. Vi synes, at det er værd at beskytte.

Unik lavalampe-formular

Alle Mathmos-lavalamper er håndfyldte på Mathmos-fabrikken. Vores unikke lavalampe-formular har lysere, klarere væsker, varer længere og har den optimale lavadannelse. Opfinderen af lavalampen, Edward Craven Walker, arbejdede på dette indtil sin død i 2000.

Højkvalitets metal

Astro og baby er fremstillet med drejede metaldele. Nogle i hånden af dygtige britiske håndværkere i Dorset, og nogle på maskine i Storbritannien. Vi bruger kun aluminium af højeste kvalitet, så vi kan polere det til højglans.

Klare mærkevare-glas

Mathmos' mærkevarelamper bliver produceret for os på en præcisionsglasfabrik i Yorkshire. Flaskerne har lave samlinglinjer, meget klart glas og en rand, der sikrer, at de sidder lige på basen.

Elegant emballage, fremstillet i Dorset

Vores gaveindpakning bliver produceret for os af en erfaren lokal virksomhed. Æskens design sikrer, at lamperne ankommer i perfekt tilstand, og bliver værdsat fra det øjeblik, de bliver pakket ud.

 
 
Vi har placeret cookies på din computer for at gøre dette website bedre. Få mere at vide 
    
Op