Udvidet returret  - Gratis hurtig levering uden ekstra omkostninger - 2 års garanti

Lavalamper produceret i Storbritannien af Mathmos

I uafbrudt britisk produktion siden 1963

Vi fremstiller Mathmos-lavalamper i Storbritannien, som vi altid har gjort. Det koster mere, men vi mener, at det er det værd. Vi opfandt lampen i Storbritannien, og den er altid blevet fremstillet her. Vi synes, at det er værd at beskytte.

Unik lavalampe-formular

Alle Mathmos-lavalamper er håndfyldte på Mathmos-fabrikken. Vores unikke lavalampe-formular har lysere, klarere væsker, varer længere og har den optimale lavadannelse. Opfinderen af lavalampen, Edward Craven Walker, arbejdede på dette indtil sin død i 2000.

Højkvalitets metal

Astro og baby er fremstillet med drejede metaldele. Nogle i hånden af dygtige britiske håndværkere i Dorset, og nogle på maskine i Storbritannien. Vi bruger kun aluminium af højeste kvalitet, så vi kan polere det til højglans.

Klare mærkevare-glas

Mathmos' mærkevarelamper bliver produceret for os på en præcisionsglasfabrik i Yorkshire. Flaskerne har lave samlinglinjer, meget klart glas og en rand, der sikrer, at de sidder lige på basen.

Elegant emballage, fremstillet i Dorset

Vores gaveindpakning bliver produceret for os af en erfaren lokal virksomhed. Æskens design sikrer, at lamperne ankommer i perfekt tilstand, og bliver værdsat fra det øjeblik, de bliver pakket ud.

 
 
Vi har placeret cookies på din computer for at gøre dette website bedre. Få mere at vide 
    
Op