Levering og Retur

Gratis Levering i 4 Arbejdsdage

 1.  ▼ Leveringstid

  Hele lamper og flasker

  Vi leverer direkte til dit hjem eller din arbejdsplads med GLS. Vi beder dig om at oplyse os en leveringsadresse, hvor der kan blive kvitteret for varerne på en arbejdsdag. Hvis der ikke er nogen på leveringsadressen, der kan modtage din forsendelse, vil der blive efterladt et kort, og den vil blive taget med til det nærmeste afhentningssted.

  Leveringsdestination Fragtmand Forsendelsestid
  Danmark GLS 3-4 arbejdsdage
  Færøerne Ingen Leverancer Ingen Leverancer

  Tilbehør og pærer (under 30 euro)

  NB! Denne service kan ikke trackes.

  Leveringsdestination Fragtmand Forsendelsestid
  Danmark Postvæsenet / Parcelforce 1-3 uger
  Færøerne Ingen Leverancer Ingen Leverancer

   

 2.  ▼ Tracking af din pakke (GLS)

  Vi beder dig om at oplyse en gyldig e-mailadresse og et mobilnummer, når du afgiver din ordre, så vi kan sende dig trackinginformation per e-mail og SMS. Du vil modtage en e-mail fra Parcelforce/GLS med dit GLS-trackingnummer på 9 cifre

  https://gls-group.eu/DK/da/find-pakke

 3.  ▼ Hvordan ved jeg, hvornår jeg kan forvente min pakke? Hvad hvis jeg ikke er hjemme?

  Du vil modtage dit 9-cifrede GLS-trackingnummer per e-mail. Hvis GLS ikke kan komme til at levere pakken, vil de efterlade et kort. Efter andet leveringsforsøg vil pakken kunne afhentes fra en GLS-PakkeShop.

  https://gls-group.eu/DK/da/depoter-gls-pakke-shops

  Den vil kun blive opbevaret der i 10 dage, før den bliver returneret til os, så hvis der er gået mere end en uge, siden du afgav din ordre, bedes du kontakte os.


Gold Star-kundeservice

 1.  ▼ 2 års garanti på direkte shopping

  Varer, der er købt på Mathmos.com er garanteret mod fabrikationsfejl i en periode på 2 år fra købsdatoen, så du kan have fred i sindet. Hvis der findes en fabrikationsfejl, vil vi med glæde reparere eller erstatte dit produkt og dække alle leveringsomkostninger.

  Varer, der er købt gennem andre forhandlere er garanteret mod fabrikationsfejl i en periode på 1 år fra købsdatoen.

  En fabrikationsfejl defineres som enhver fejl i produktets materiale eller fremstilling, som forefindes ved modtagelsen.

  Skader, der er opstået som resultat af følgende omstændigheder, klassificeres ikke som fabrikationsfejl og dækkes ikke af vores garanti:

  • Pærer over 1 år gamle
  • Skader opstået ved uheld
  • Acceptabelt (normalt) slid
  • Skade opstået ved misbrug eller forsømmelse

  Vi garanterer ikke for produkter som:

  • Ikke er blevet anvendt eller vedligeholdt i henhold til vejledningen. For eksempel lavalamper, der blevet flyttet, mens de var varme.
  • Ethvert produkt, der er blevet ændret eller repareret af andre end Mathmos
  • Er købt brugt, istandsat eller solgt som beset
 2.  ▼ Fejlbehæftet produkt

  Mathmos er stolt af sine højkvalitetsprodukter, der overholder alle relevante sikkerheds- og kvalitetsstandarder. Men hvis du mener, at der er noget galt med et af vores produkter, bedes du følge disse 2 trin:

  1. 1. Brug FAQ-fanen (Ofte stillede spørgsmål) på den relevante produktside. Det kan meget vel være, at dit problem kan løses her.
  2. 2. Hvis det ikke løser dit problem, og hvis dit produkt stadig er dækket af 2-års garantiperioden (kun kunder på Mathmos.com), bedes du kontakte vores team af produkteksperter her. og de vil fortælle dig, hvad du skal gøre. Du bedes anføre følgende, for at vi kan sikre, at vi kan behandle din forespørgsel mest effektivt: Dit ordrenummer, et billede af produktet, der viser problemet, en beskrivelse af problemet samt den dato, hvor du bemærkede problemet. 

  NB. Returner ikke dit produkt uden at kontakte os først, og vent, indtil vi giver dig yderligere instruktion.

 3.  ▼ 30 dages returret

  Vi håber, at du nyder dit produkt fra Mathmos. Hvis du imidlertid, uanset årsag, ikke er tilfreds med dit produkt, har du 30 dage til at returnere det til os, og vi vil med glæde foretage en refundering.

  I juleperioden kan produkter, der er afsendt via Mathmos' websites fra 1. november til 25. december, returneres til os indtil 31. januar.

  Du skal blot selv betale forsendelsesomkostningerne til en adresse i det lokale land.

  Følg venligst Mathmos' returneringsprocedure i 5 trin:

  1. Kontakt os

  Du skal kontakte os per e-mail eller telefonisk, før du returnerer dit produkt. Oplys dit navn, det produkt, der skal returneres, ordrenummeret og din e-mailadresse. Vi sender dig en returneringsetiket til en adresse i dit land. interneteurope@mathmos.com / +44 1202 620114

  2. Returneringsformular: Udfyld den, klip den ud og læg den i pakken

  Navn Ordre-id Produktnavn Årsagen til returnering og refundering

  3. Pak produktet på en sikker måde:

  Alle returvarer skal være i en tilstand, så de kan sælges igen ( i den originale emballage, ubrugt og sikkert pakket). Kontroller, at du har lagt returformularen øverst i pakken. Hvis produktet ikke returneres i en stand, så det kan sælges igen, kan vi nægte eller reducere refunderingen af produktet.

  • Lad din lavalampe afkøle i mindst 24 timer, før du pakker den (hvis du har tændt den for at se farven).
  • Brug så meget af den originale emballage som muligt. Hvis dele af den indre emballage er ødelagt, brug da egnet emballage såsom stærkt pap eller bobleplast.
  • Beskyt stikkets ben med egnet materiale såsom bobleplast eller avispapir.
  • Basen og hætten bør pakkes ind i beskyttende materiale for at beskytte dem mod ridser. Ledningen kan derefter vikles rundt om basen.
  • Husk, at lavalamper er fremstillet af glas, så de skal pakkes meget sikkert.

  4. Send dit produkt tilbage:

  Du vil modtage instruktioner i, hvordan du skal gøre dette, når vi sender dig forsendelsesetiketten. Mathmos påtager sig ikke ansvar for varer, der går tabt eller beskadiges under forsendelsen, så vi anbefaler, at du pakker dine varer forsvarligt og beholder kvitteringen for afsendelsen.

  5. Refundering fra Mathmos:

  Alle refunderinger vil blive gennemført inden for 2 uger, efter at varen er modtaget på vores fabrik. De fleste vil blive gennemført i løbet af 3-5 dage. Hvis du ikke har modtaget din refundering inden for 2 uger, bedes du kontakte os på returns@mathmos.com med sporingsoplysninger for returneringen, så vi kan undersøge sagen. 

Home :: Levering og Retur
 
 
Vi har placeret cookies på din computer for at gøre dette website bedre. Få mere at vide 
    
Op