×

Modtag nyheder om konkurrencer, tilbud, nye produkter og begrænsede udgaver

* angiver, at det er nødvendigt

Sæt venligst kryds i feltet nedenfor for at bekræfte, at du er glad for at høre fra Mathmos via e-mail

Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på linket i bunden af vores e-mails. Du kan finde oplysninger om vores praksis for beskyttelse af personlige oplysninger på vores websted.

RGPD

Vi bruger Mailchimp som vores markedsføringsplatform. Ved at klikke nedenfor for at tilmelde dig accepterer du, at dine oplysninger overføres til Mailchimp til behandling. Få mere at vide om Mailchimp's privatlivspraksis her.

Nemme returneringer  - Gratis hurtig levering uden ekstra omkostninger - 2 års garanti
Neo-Lavalampe: Kobber
820.00kr Gratis forsendelse
Neo-Lavalampe: Kobber

Neo lava lampe af Jonathan Coles Design Studio.

Neo-Lavalampe: Kobber

Mathmos' mangeårige erfaring med lavalamper blev brugt i udviklingen af den eneste lavalampe, der er både elegant og sikker for alle.

Neo er fremstillet af støbt metal i kobber, delvist hvid eller sølv, den har lav spænding, liver mindre varm end andre lavalamper og har en brudsikker flaske. Neo fås i 7 kombinationer af lavafarver, alle med Mathmos' unikke langtidsholdbare opskrift.

Mathmos Neo lavalampe - table lineup

Designet af Jonathan Coles

Lysdesigneren Jonathan Coles har brugt to år på at sikre, at Neo ser fantastisk ud og virker upåklageligt.


Støbt metal

Neo er fremstillet af solidt præcisionsstøbemetal. Selvom det er en kompleks støbeproces, kunne det ikke være mere enkelt at samle den af blot to stykker og en skrue. Umbraconøgle medfølger.


Unik formular

Som med alle lavalamper fra Mathmos er flasken fremstillet i Storbritannien og håndfyldt med Mathmos' unikke lavaformular på vores fabrik i Dorset. Mere end 50 års erfaring og ekspertise sikrer, at Mathmos-lava flyder bedre, er mere klar og holder længere.


Unik form

Neos unikke svungne bagplade er optisk designet, så det sikres, at den både indrammer og reflekterer lavaen og tager sig godt ud fra alle vinkler.

 

Tests af børnesikkerhed

Neo er den første Mathmos-lampe til børn og voksne, og den har bestået de strenge sikkerhedstests, som dette indebærer. I modsætning til andre lavalamper er flasken fastgjort til basen, adgang til pæren kræver værktøj, og så er den meget stabil og bliver ikke for varm.


Lav spænding

Neo lavalampen bruger lavspænding og har en 20W langtidsholdbar halogenpære, som medfølger. Den indbyggede reflektor sikrer, at varme og lys rettes mod lavaen og væk fra metallet.


Brudsikkert glas

Neos flaske af Mathmosmærket er forsynet med en brudsikker coating, hvilket betyder, at hvis det værste skulle ske, nemlig at flasken falder og går i stykker, så vil glasset blive holdt sammen.


Fastgørelsespunkter

Neos base har to fastgørelsespunkter, så du kan fastgøre den til underlaget for at opnå ekstra sikkerhed, hvis den for eksempel bruges i et livligt børneværelse.

 

Fantastisk service og nem returnering

Mathmos er atter en Gold Star-belønnet forhandler på anmeldelsessiden Feefoo, hvor både vores produkt og service bedømmes til exceptionel kvalitet. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med dit køb, har vi en enkel returneringsprocedure.


Reservedele

Reservedele til Neo, heriblandt flasker og pærer, kan købes her. Halogenpærer (20W) til Neo er imidlertid nemme at finde. Udskiftning af flasken og pæren, når de er udtjente, er meget enkel, se videoen her.


Eksklusiv

Neo kan kun købes direkte hos Mathmos. Derved sikres, at du får den bedste pris og den bedste support. Neo sendes direkte til dig fra vores fabrik, hvilket sikrer den mindst mulige håndtering undervejs.


Gratis levering og mange betalingsmetoder

Alle ordrer på Mathmos' websites leveres hurtigt og gratis – se leveringsoplysninger her. Vi tilbyder mange forskellige betalingsmetoder for dine produkter fra Mathmos – se her.

 
Vægt: 2.54kg
Produktstørrelse: højde: 420mm
Strømforsyning: Lysnettetr
Materialer: Støbt i zinklegering og pletteret med krom
 

Pære:12V 20W GY6.35 Halogenpære
Denne pære bruges især som varmekilde.
Kun til Mathmos-lavalamper. Ikke til oplysning af rum i hjemmet.
 
Levetid:2000hrs
Lumens 374lm
Kw/h 20
 
: *
: *
: *
 
 
 
 
Vi har placeret cookies på din computer for at gøre dette website bedre. Få mere at vide 
    
Op