×

Modtag nyheder om konkurrencer, tilbud, nye produkter og begrænsede udgaver

* angiver, at det er nødvendigt

Sæt venligst kryds i feltet nedenfor for at bekræfte, at du er glad for at høre fra Mathmos via e-mail

Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på linket i bunden af vores e-mails. Du kan finde oplysninger om vores praksis for beskyttelse af personlige oplysninger på vores websted.

RGPD

Vi bruger Mailchimp som vores markedsføringsplatform. Ved at klikke nedenfor for at tilmelde dig accepterer du, at dine oplysninger overføres til Mailchimp til behandling. Få mere at vide om Mailchimp's privatlivspraksis her.

Nemme returneringer  - Gratis hurtig levering uden ekstra omkostninger - 2 års garanti
Neo Wall lavalampe
1060.00kr Gratis forsendelse
20 % multirabat: Når du køber mere end én
Neo Wall lavalampe

Den eneste lavalampe til vægge, nemme at sætte op og fås i 21 farvekombinationer.

(20 % multirabat)

Neo Wall lavalampe

Som den eneste vægmonterede lavalampe passer den unikke Neo Wall til alle hjem og offentlige rum, enten alene eller i grupper (få fordelen af 20 % rabat). Den er nem at sætte op, se videoen, og ledningen behøver ikke at blive fastgjort ind i væggen, men kan simpelthen arrangeres med den medfølgende ledningsclips (se animationen herunder). Produktet er designet så smart, at den simpelthen skubbes ind på plads og fastgøres med to skruer, når bagpladen er monteret på væggen. Unbraconøgle medfølger. Se video.

Neo Wall er designet af Jonathan Coles Studio og fremstilles i støbt metal i sølv, kobber eller delvis hvid og fås i 7 lavafarvekombinationer. Som sit søsterprodukt Neo har denne væglampe lav spænding og oplyses af en halogenpære, der gør den køligere end andre lavalamper.

Mathmos Neo lavalampe - wall lineup

Enkel samling

Neo Wall har nogle funktioner, der gør det nemmere at sætte den op end de fleste væglamper. Ledningen hænger simpelthen ned langs væggen og sættes i en almindelig stikkontakt. Det er ikke nødvendigt at holde hele lampen, mens den monteres på væggen. Først opsættes bagpladen, hvorefter lampen skubbes på. Se video ovenfor. NB. Vægbeslag kan variere alt efter vægtypen.


Ledningsclips

Alle Neo Wall-lamper leveres med tre ledningsclips. De kan enten klæbes på væggen eller skrues fast på den for at holde orden på ledningen. Før ledningen strakt ned langs væggen, skab en figur, eller lad blot ledningen hænge frit, og sæt stikket i en almindelig stikkontakt.


Flere

Neo Wall tager sig særlig godt ud parvis eller i grupper. Benyt dig af at få 20 % rabat, når du køber mere end én.


Designet af Jonathan Coles Studio

I tæt samarbejde med Mathmos har lysdesigneren Jonathan Coles og hans team udviklet en unik vægmonteret lavalampe i præcisionsstøbt metal, som tager sig godt ud fra alle vinkler.

Mathmos neo lava lamp wall unique lava formula

Unik formular

Som med alle lavalamper fra Mathmos er flasken fremstillet i Storbritannien og håndfyldt med Mathmos' unikke lavaformular på vores fabrik i Dorset. Mere end 50 års erfaring og ekspertise sikrer, at Mathmos-lava flyder bedre, er mere klar og holder længere.

Mathmos neo lava lamp wall easy assembly

Nem at servicere

Det er ikke nødvendigt at tage Neo Wall ned af væggen for at udskifte pære eller flaske. Brug blot den medfølgende unbraconøgle til at skrue en skrue ud, løft derefter flasken og få adgang til halogenpæren. Udskiftningspærer (20w) er nemme at købe, eller kan, ligesom flasker, købes hos Mathmos.

 

Højeste kvalitet

Mathmos producerer Neo wall-lavalampen i henhold til de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed.

 

Lav spænding

Neo lavalampen bruger lavspænding og har en 20W langtidsholdbar halogenpære, som medfølger. Den indbyggede reflektor sikrer, at varme og lys rettes mod lavaen og væk fra metallet.

 

Mere end 50 års erfaring

Selvom Neo Wall er et innovativt produkt, betyder Mathmos' mere end 50 års erfaring med at designe og fremstille lavalamper, at du kan være sikker på at alle aspekter ved Neo Wall's sikkerhed er blevet tænkt igennem.

 

Sikkert sammensat

Neo Wall fastsættes ikke blot på væggen, flasken sættes også fast på basen. Det betyder, at produktet ikke kan falde ned, og at pæren ikke kan berøres, når den er samlet.

 

Fantastisk service og nem returnering

Mathmos er endnu engang en Gold Star Trusted Merchant på anmeldelsessiden Feefoo, hvor både vores produkter og service bedømmes til exceptionel kvalitet. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med dit køb, har vi en enkel returneringsprocedure.

 

Reservedele

Reservedele til Neo Wall, heriblandt flasker og pærer, kan købes her. Halogenpærer (20w) til Neo Wall er imidlertid nemme at finde. Udskiftning af flasken og pæren, når de er udtjente, er meget enkel.

 

Gratis levering og mange betalingsmetoder

Alle ordrer på Mathmos' websites leveres hurtigt og gratis – se leveringsoplysninger her. Vi tilbyder mange forskellige betalingsmetoder for dine produkter fra Mathmos – se her.

 

Frisk fra fabrikken

Når du køber et produkt på Mathmos' websites, bliver det sendt direkte fra vores fabrik i Dorset. Direkte kontakt med de folk, der har fremstillet produktet og kan give dig den bedste service.

Vægt: 3.8kg
Produktstørrelse: højde: 400mm
Strømforsyning: Lysnettetr
Materialer: Støbt i zinklegering og pletteret med krom
 

Pære:12V 20W GY6.35 Halogenpære
Denne pære bruges især som varmekilde.
Kun til Mathmos-lavalamper. Ikke til oplysning af rum i hjemmet.
 
Levetid:2000hrs
Lumens 374lm
Kw/h 20
 

VEJLEDNING OG SIKKERHEDSINFORMATION

PLACERING

 • Vælg en position på en væg med en passende ren, flad overflade, som egner sig til montering.
 • Anbring den ikke i nærheden af kulde- eller varmekilder, såsom en ovn eller aircondition. Produktet fungerer bedst ved en rumtemperatur på mellem 20 ºC og 24 ºC.
 • Hold ledningen væk fra opvarmede overflader.
 • Af hensyn til at opnå den bedste ydelse anbefaler vi at holde produktet væk fra: Sollys for at undgå blegning, træk og kolde steder for at undgå langsom funktion og frysning, varme steder for at undgå overophedning.
 • Kun til indendørs brug.
 

SETUP

9 DELE INKLUDERET:

 1. Base/vægbeslag
 2. Flaske
 3. Lang arm
 4. Vægmonteringsplade
 5. M4 umbraconøgle x 1
 6. M25 umbraconøgle x 1
 7. Adapter
 8. UK-stik, der kan udskiftes
 9. EU-stik, der kan udskiftes

MONTERINGSVEJLEDNING:

BEMÆRK: Forskellige vægtyper kræver forskellige typer af beslag. Vælg altid skruer og rawlplugs, der egner sig til vægtypen. Hvis du er i tvivl, bør du anvende en professionel montør

 1. Placer vægmonteringspladen på en væg med en passende flad overflade. Kontroller, at pladen kan placeres fladt mod væggen, før montering. Kontroller, at pladen er monteret lodret.
 2. Sæt den fast med 4 egnede skruer gennem hullerne på bagpladen. (skruer er ikke inkluderet)
 3. Kontroller, at ledningen føres korrekt gennem vægbeslaget, som vist. Fastgør base/vægbeslaget til vægmonteringspladen ved at hægte tappene ind i de tre nøglehuller.
 4. Kontroller, at vægbeslaget er hægtet på vægmonteringspladen, og fastgør den derefter til pladen ved at trykke den ind og stramme skruen i produktets stamme ved brug af den store medfølgende M4-unbraconøgle. Kontroller, at skruen er strammet nok, til at vægbeslaget ikke kan løftes af vægmonteringspladen.
 5. Når det er sikret, placeres den langarmede del på toppen af flasken og trykkes fast på plads. Juster, således at Mathmos-logoet vender udad. Placer omhyggeligt flasken med armen i den nedre skål, og juster den på linje med skruehullet på bagsiden af den nedre skål.
 6. Isæt den medfølgende skrue, og stram med den lille M2.5-unbraconøgle.
 7. Sæt det korrekte stik (EU-stik eller UK-stik) i strømadapteren, indtil det klikker.
 8. Slut den medfølgende strømadapter til ledningens strømstik. Slut produktet til lysnettet, og tænd det.

OPVARMNING

Opvarmning tager mellem 1 og 3 timer afhængigt af den omgivende temperatur. Der kan dannes stalagmitformer under opvarmningen. Disse vil derefter smelte, og lavaen vil begynde at flyde. Det er normalt, at glasset har små luftbobler og støbemærker.

BETJENING

Dit Mathmos-produkt vil virke bedst, når det har været brugt fire til fem gange. De første par gange kan der optræde små luftbobler i lavaen. Bemærk, at opvarmningstiden bliver kortere efter adskillige ganges brug.

Lad ikke produktet være tændt mere end seks timer om dagen, og lad det ikke overophede. Derved kan produktets levetid forlænges. Overophedning vil forkorte produktets levetid. Hvis det bliver overophedet, er der enten kun én stor boble i toppen af flasken eller en masse små bobler.

Produktet må aldrig flyttes eller rystes, når det er i brug eller stadig varmt, da det kan forårsage uklarhed, som ikke kan repareres.

RESERVEDELE

Når dit produkt er ved at være udtjent, vil det begynde at blive uklart, farverne kan afblege, og det vil ikke bevæge sig så godt, som det plejede. Dette vil ske efter ca. 2.000 timers brug. Hvis dit produkt er udtjent, eller hvis du gerne vil have en alternativ farvekombination, kan du besøge vores website www.mathmos.dk for yderligere oplysninger om et nyt produkt eller en ny flaske. Bemærk, at vi ikke genopfylder flaskerne. Sikkerhedskapslen må under ingen omstændigheder åbnes, og der må ikke tilsættes væske.

Hvis pæren springer, skal den udskiftes med en ny af samme type og styrke. Isæt kun en korrekt pære, som angivet på etiketten på basen. Besøg vores website www.mathmos.dk for yderligere oplysninger om reservepærer.

VIGTIGT! Lad altid produktet afkøle fuldstændigt, før det håndteres eller flyttes.

Når produktet er helt afkølet, skal du bruge den medfølgende umbraconøgle til at fjerne bagskruen (gem delen omhyggeligt). Løft og fjern flasken og armen forsigtigt fra basen ved at holde fast i både flaske og arm. Tag forsigtigt armen af flasken, og placer den på den flaske, du ønsker at bruge. Se under “Opsætning”, hvordan produktet samles igen.

STRØMFORSYNING

Produktet er forsynet med en strømadapter (input 100-240v ~ 50/60 Hz, output 12V 2.5A) Produktets eksterne, fleksible ledning kan ikke udskiftes. Hvis ledningen bliver beskadiget på nogen måde, bør produktet kasseres.

SIKKERHEDSVEJLEDNING

 • Dette produkt overholder alle lovpligtige garantier for det land, hvor det er købt, og overholder alle relevante standardkrav.
 • Brug kun produktet til dets tilsigtede anvendelse som beskrevet i denne vejledning. Brug ikke tilbehør, som ikke er anbefalet af producenten.
 • Lad ikke produktet være uden opsyn, når det ikke er samlet. Undgå at læne mod eller skubbe produktet ned, når det er monteret på væggen.
 • Brug ikke andre midler til opvarmning af flasken end den medfølgende pære, og forsøg ikke at køle den af på en kunstig måde.
 • Brug ikke produktet i mere end 6 timer om dagen.
 • Væsken i produktet er ikke farlig, og den kan kasseres på normal vis (se yderligere oplysninger på vores Ofte stillede spørgsmål på www.mathmos.dk). Hvis væsken ved en fejltagelse sluges, skal der drikkes masser af vand. Hvis der opstår nogen symptomer, skal der søges læge.
 • Brug aldrig dette produkt, hvis flasken har været tabt, da det vil skabe svaghed i glasset. Anskaf en erstatningsflaske fra Mathmos, og kassér den gamle på en sikker og miljøvenlig måde.
 • Brug aldrig dette produkt, hvis flasken har været tabt, da det vil skabe svaghed i glasset. Anskaf en erstatningsflaske, og kassér den gamle. Hvis indholdet bliver spildt, skal du fjerne så meget væske og lava, som du kan samle op, og brug derefter anbefalede rengøringsmetoder for det gulv, du har, til at fjerne den farvede væske og voks

Reduktion af risiko for forbrænding, elektrisk chok eller personskade:

 • Tag produktet ud af stikkontakten, før dele tages af eller sættes på og før rengøring.
 • Brug aldrig produktet, hvis ledningen eller stikket er beskadiget, hvis det ikke virker korrekt, hvis det har været tabt eller er beskadiget, eller hvis det har været nede i vand.
 • Produktets eksterne, fleksible ledning kan ikke udskiftes. Hvis ledningen er beskadiget, skal produktet kasseres.
 • For at afbryde drejes kontakten til positionen slukket, og derefter fjernes stikket fra stikkontakten.
 • Berør aldrig pæren, hvis produktet er tændt, eller hvis det lige er blevet slukket, for at undgå forbrænding. Før udskiftning af en defekt pære, tages produktet ud af stikkontakten, hvorefter det skal køle tilstrækkeligt ned.

Producenten af produktet kan ikke holdes ansvarlig for skade eller personskade, der skyldes ukorrekt håndtering, ukorrekt installation eller ukorrekt brug af produkterne.

: *
: *
: *
 
 
 
 
Vi har placeret cookies på din computer for at gøre dette website bedre. Få mere at vide 
    
Op