Udvidet returret  - Gratis hurtig levering uden ekstra omkostninger - 2 års garanti

Okt. 2019: Det britiske, klassiske brand Mathmos løfter sløret for to nye lavalamper, der drives med stearinlys

 
Mathmos Pod+ candle lava lamp
Mathmos Pod candle lava lamp
Mathmos Pod and Pod+ candle lava lamps
Mathmos Pod and Pod+ candle lava lamps
 
 

Opfinderne bag den ikoniske lavalampe introducerer de nye elektricitetsfrie

POD og POD+

Pod 54€ & Pod+ 58€ - Kan købes fra den 15. oktober 2019 på www.mathmos.dk

Mathmos har skabt den ikoniske lavalampe, der er designet og har været produceret i Storbritannien siden 1963, og lancerer her i efteråret en ny serie af de geniale lamper. Den klassiske lavalampe, der blev opfundet af den britiske iværksætter og ener, Edward Craven Walker, er blevet et kulturelt ikon, der gennem 5 årtier har fastholdt skaren af forbrugere og kulten, der har omgærdet den fra 1960'erne til i dag.

De to nye ledningsfrie udgaver, Pod og Pod+, er en udvidelse af Mathmos' sortiment, og de følger i hælene på det første lavalampedesign, Astro, der har været i uafbrudt britisk produktion siden 1963. De Første100, der sælges i det nye design, er forsynet med et unikt nummer, hvilket gør dem til eftertragtede samlerobjekter.

De to nye lamper med stearinlys fås i fire farvekombinationer: pink og blå, gul og orange, blå og gul samt violet og orange.

De modulære lamper, der fås i to højder (25,2 cm og 30,7 cm) med den unikke Mathmos-opskrift, er produceret af ekspertfremstillet støbemetal, og de tager sig fremragende ud i grupper. Uden ledning og med en opvarmningstid på 30 minutter fungerer dette design med almindelige fyrfadslys og er det perfekte supplement til ethvert hjem, kontor eller mødested.

Mathmos' lavalamper er alle håndfyldte med vores egen unikke, tryllebindende lavablanding i Poole, Dorset, og er perfekte til afslapning og afkobling. Alle tre produkter leveres i smukke gaveæsker, og er den perfekte analoge julegave.

De fås fra tirsdag den 15. oktober 2019 til hhv. 54,00 € og 58,00 € på www.mathmos.dk og internationale websites.

Kontakt press@mathmos.com for at få yderligere information og fotos.

 
 
Vi har placeret cookies på din computer for at gøre dette website bedre. Få mere at vide 
    
Op