Udvidet returret  - Gratis hurtig levering uden ekstra omkostninger - 2 års garanti

Okt. 2017: Neo Wall-lavalampe – Den eneste lavalampe til væggen

 
Mathmos neo wall lava lamp
Mathmos neo wall lava lamp white
Mathmos neo wall lava lamp copper
Mathmos neo wall lava lamp silver
 

Mathmos, opfinderen af lavalampen, har i samarbejde med Jonathan Coles Studio udviklet en elegant væghængt lavalampe. Neo Wall er beregnet til brug både i hjemmet og i en række offentlige rum fra barer til yogastudier.

Neo Wall er fremstillet af præcisionsstøbt metal og fås i sølv, kobber eller hvid. Den er håndpåfyldt på Mathmos' fabrik i Dorset med en unik langtidsholdbar opskrift. Den fås i 5 farvekombinationer.

Neo Wall er sikker i alle miljøer og for alle aldre. Den har lav spænding og virker med en halogenpære, så den bliver mindre varm end andre lavalamper. Flasken kan ikke fjernes fra produktet, og der er ikke adgang til pæren.

Den er nem at sætte op: Bagpladen skrues fast på væggen, hvorpå lampen sættes på. Brug den medfølgende unbrakonøgle til at fastgøre flasken med i et enkelt fastgøringspunkt. Ledningen sidder på væggen, og der medfølger et fastgørelsespunkt til den.

Neo Wall kan købes på Mathmos' internationale websites for 115€. Se her or yderligere information.


Om Mathmos:

Historien om Mathmos begynder med opfindelsen af lavalampen af den excentriske virksomhedsgrundlægger og opfinder Edward Craven Walker i1963. Mathmos lavalamper er blevet et symbol for 1960'ernes Storbritannien, og der er solgt millioner af dem gennem deres lange historie. De er blevet fremstillet i Storbritannien i over 54 år uden afbrydelse. Se filmen her: http://www.mathmos.com/lava-lamps-uk-6494-0.html

I dag sælger Mathmos direkte fra sin fabrik til forbrugere over hele Europa gennem sit website www.mathmos.com. Mathmos er en Gold Star Trusted Merchant online med de højeste standarder for produktkvalitet og kundeservice.Presseforespøgsler:

Kontakt venligst pr@mathmos.com eller +44 01202620114 for alle presseforespørgsler.

 
 
Vi har placeret cookies på din computer for at gøre dette website bedre. Få mere at vide 
    
Op